Stuvi Blog

a fapados bejegyzés

Reggeli kaotikus

2017. február 06. 09:00 - FapadStuvi


mornina.jpgJó reggelt! Hülyén hangzik ez így hétfőn. Ugye milyen szar a hétvége után megint korán kelni? Nálam 3:10 van és épp lefőtt a kávé.

A mai járatom 6:00-kor startol, ami azt jelenti, hogy 4:50re a reptéren kell lennem. Szerencsés vagyok, mert a crew nagy része ma autóval jön dolgozni így nem kell sok embert felszedni, szóval megúszom a hajnali önkéntes sightseeing-et és csak 4:20-ra jönnek értem. Szóval a kávé már kész, szokásos fekete némi hideg csapvízzel felturbózva. Az ágyon ülök magam elé meredve és azon filózok, hogy mindjárt beteget jelentek. Néhány perces elmélkedés után rádöbbenek, hogy ehhez se elég bátor, se elég pofátlan nem vagyok, úgyhogy nagylevegőt veszek és nekilátok a készülődésnek. Ránézek az órára, ha jól számolom indulásig még kerek 60 percem van, annyi alatt azért egy tisztességes alapozás, egy füstös szem smink, meg egy konty illő lenne. De előbb reggeli. Elindulok a hűtő felé meglesni, hogy van-e valami maradék tegnapról. Nagy mákom van, az elmúlt 3 napban nem dolgoztam, végre volt időm sütni-főzni, vasalni. Viccelek! Nincs is sütőm, meg amúgy vasalóm se. Szóval tulajdonképpen 4:10kor már le kell menjek, hogy még a nonstopba is be tudjak ugrani egy müzli szeletért, mert aztán 7 óráig biztos nem lesz időm enni. Ajjjajj! A nagy világmegváltó reggeli gondolatokkal meg a hűtő tartalmának elemzésével elszaladt az idő. Öltözzünk! Mi legyen ma szoknya vagy nadrág? Nagyon hideg van, legyen a nadrág. Áhh az gyűrött, ki kell „vasalni”, azaz kimosni újra, szépen feszesen kiteríteni, hogy úgy száradjon meg. -Tudtátok, hogy ha vállfán begombolva szárítjátok az inget és alacsony fordulaton centrizitek, akkor nem kell feltétlenül vasalni?- Hű már 3:50 van! Sebaj, magamra rángatom a kompressziós harisnyát (amúgy tuti, hogy ez tegnap még nem szorított ennyire), felkapom a szoknyát, az inget... Uppsz! Most látom, hogy ezt az inget nem elég feszesen szárítottam meg. Semmi gond, úgyis hideg van, felveszem rá a pulcsit és már nem is látszik. Akkor nézzük csak mi kell még! Óra, papírok, útlevél, váltó ruha, oké minden a táskában. Basszus már 4:05 van! Jó nyugi-nyugi! Egy gyors BB krém alap, egy szempillaspirál, meg valami feltűnőbb rúzs és máris olyan mintha egy óráig sminkeltem volna. Ja nem! Hajat copfba, kabátot fel és futás le a lépcsőn. De nehéz ez a kurva bőrönd!

Nos, így nem lett ma sem füstös szem, vasalt ing, meg gazdag reggeli… Viszont legalább nem késtem el és amíg kiértünk a reptérre magamhoz is tértem a hajnali kómából. Izgatottam várom mi vár ma rám. Még mesélek :)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stuviblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6412185436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Facelessbook · www.dont.think.so 2017.02.06. 16:11:13

Ezek szerint a Wizz-nel nyomod. :D Kivancsi leszek a tapasztalataidra.

Bbalint 2017.02.08. 22:36:27

Nagyon jó, csak így tovább! Egy élmény olvasni :) Sok sikert!
süti beállítások módosítása